Τι είναι εδώ;;;

Το blog αυτό φιλοξενεί (όπως -ελπίζουμε ότι- φαίνεται εύκολα) τις "Περιπέτειες του ντετέκτιβ Touzeau", μια ιστορία σε συνέχειες, που ξεκίνησε η Tram-Team και συνεχίστηκε από εδώ μετά τη διάλυσή της.
Ο Δημήτρης Touzeau (στον οποίο χαρίζει την φωνή του ο Δημήτρης, aka Touz) είναι ένας πολύ έξυπνος, αλλά αρκετά αντιπαθητικός όποτε θέλει -δηλαδή σχεδόν συνέχεια- ντετέκτιβ, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις πίτσες -συγκεκριμένα στην Queen Margherita-, στα αστυνομικά σίριαλ, στην ηρεμία του και -όταν τα υπόλοιπα του το επιτρέπουν- στο ωραίο φύλο. Α, ξέχασα, και στην επίλυση μυστηρίων!
Ο μόνος φίλος του Touzeau είναι ο αστυνόμος Χάρης Ο'Χάρης (στον οποίον την ωραία του φωνή δανείζει ο Θωμάς), υψηλά ιστάμενος στο Αστυνομικό Σώμα, ο οποίος -όταν δεν προσπαθεί να κάνει καμάκι- ανέχεται υπομονετικά όλες(;) τις παραξενιές του μεγάλου ντετέκτιβ.
Οι περιπέτειές τους σας σερβίρονται αχνιστές-αχνιστές από τον -ανώνυμο- Αφηγητή (με τη φωνή του Γιώργου), δημοσιογράφο στο επάγγελμα.
Αναλυτικά, το cast που συμβάλλει στον Touzeau θα το βρείτε εδώ.
Η λίστα με τα επεισόδια είναι εδώ

Την συγγραφική ομάδα αποτελούν (με αλφαβητική σειρά) οι:
  1. Giorgio P (Γιώργος)
  2. Touz (Δημήτρης)
  3. Πέτρος
Αν θέλετε να μας μιλήσετε για οποιονδήποτε λόγο (σχόλια, παράπονα, αυτόγραφα ή, τέλος πάντων, οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας -εκτός αν πρόκειται να βλάψει τη σωματική μας ακεραιότητα ή τα PC μας), θα μας βρείτε στο:

touzeauteam παπάκι gmail τελεία com

Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο (γιατί όχι και επιβεβλημένο)!
Για την εγγραφή και την επεξεργασία του ήχου χρησιμοποιούμε το open source πρόγραμμα Audacity. Για τον κώδικα του blog ευχαριστούμε το blogger, το http://www.dynamicdrive.com και το http://flash-mp3-player.net.